8.26.2015

19 september blocken in je agenda!!!De meeste haaksters onder ons kennen de grote haakstudio's in het Westen van het land vast wel. Daar worden ook zeer regelmatig workshops gehouden.
Verlekkerd staarde ik elke keer naar de uitnodigingen totdat ik dacht: "Waarom niet zelf iets op poten zetten voor in het Oosten van het land?"
Ik deelde mijn idee met Margaret en vroeg haar of ze me op weg kon helpen.
Dat kon en wilde ze en zo kwam onze eerste ontmoeting tot stand op 22 mei van dit jaar. Hiervoor kenden we elkaar alleen van onze blogs.
We bleken veel raakvlakken te hebben dus gespreksstof te over. Toen het "plots" 19:00 uur bleek te zijn besloten we om samen een hapje te eten in de stad en uiteindelijk vertrok Margaret tegen 23:30 weer richting het Zuiden!
Ondertussen polste ik ook Renske of zij interesse had om de haakshop mede te organiseren. Ik kreeg weer een enthousiaste reactie terug en zo kan het gebeuren dat we nu gedrie├źn een haakworkshop geven op zaterdag 19 september a.s. van 11:00 t/m 14:00 in het Borghuis in Doetinchem.Het Borghuis staat op een prachtige locatie aan de rand van de stad en is makkelijk te bereiken met auto en/of openbaar vervoer.
Voor de workshop is het handig als je de basissteken kent. We starten om 11:00 uur met koffie/thee en iets lekkers en onthullen dan wat we gaan haken. Het thema is huis dus laat je fantasie alvast de vrije loop. Je krijgt vervolgens een bol wol naar keuze, het haakpatroon en canvas. In kleine groepjes gaan we dan aan de slag.
Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd die bestaat uit soep, broodjes en een warme snack. Daarna gaan we weer verder met haken, zodat je om 14:00 uur met iets unieks naar huis gaat! 

Woon je in de buurt, ken je enthousiaste haaksters en wil je niet telkens naar het Westen hoeven te rijden, dan is dit je kans!! Meld je aan via de mail (zie flyer) en dan zien we elkaar op zaterdag 19 september a.s.!!

Ondertussen zetten Renske, Margaret en ik de puntjes op de "i" om er een onvergetelijke haakworkshop van te maken. 

7 opmerkingen:

 1. Wat een pracht locatie en wat stoer dat je dit doet. Helaas is het Oosten voor mij net zo ver als het Westen (woon in Flevoland).. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, wat leuk dat jullie zoiets organiseren! Mijn zusje woont in Doetinchem, maar ja die haakt niet... En voor mij is het ook wat te ver (Zwolle) maar ik wens jullie veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk dit. En ook nog dicht in de buurt.
  Wacht antwoord af van freubelmaatjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Linda,
   Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus neem lekker een paar freubelmaatjes mee. We zijn momenteel bezig met het maken van goodiebags en ik kan je vertellen dat er echt hele leuke dingen in zitten (o.a. van Dendennis).

   Verwijderen
 4. Ik ook!
  Best spannend ook,, zo'n eerste keer een workshop organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was een gezellig workshop. Wachten op de volgende nu!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia