3.18.2013

Met kraampje op "dag van de zorg"Druk, maar leuk weekend achter de rug.

Het begon afgelopen donderdagavond met de voorbereidingen voor het eten van de dag er op. Manlief werd toen nl. 44  lentes jong. Familie die kwam, bleef mee eten. Manlief stond dus donderdagavond al druk te kokkerellen achter de potten en pannen, wat hij overigens met plezier doet.
Afgelopen zaterdag was "de dag van de zorg".  In het wooncomplex - waar ik als verpleegkundige werk-  was van alles georganiseerd. Het restaurant had flink uitgepakt, er waren allerlei bedrijven met stands, voor de jeugd waren er 2 springkussens, een voetbaltoernooi en om 13:30 uur werden er ballonnen opgelaten voor het goede doel. De burgemeester gaf het startschot voor het oplaten van de ballonnen. Op de eerste en tweede verdieping van het wooncomplex stonden particulieren met kraampjes, waarvan ik er dus 1 was.


Het was gezellig druk. Ik heb aardig verkocht en er 2 nieuwe
opdrachten aan over gehouden. Al met al een geslaagde dag!

Gisterochtend eerst gewerkt, daarna als een blok in slaap gevallen (heb nog een infectiehaard in het middengedeelte van m'n longen zitten, waardoor alles extra energie kost). 's Middags verjaardags-
bezoek gehad.  Toen een vriend van onze oudste zoon om 20:00 uur weer naar huis ging en we de kinderen naar bed hadden gebracht, zijn we moe maar voldaan op de bank geploft.

2 opmerkingen:

  1. Wat een fleurig geheel ! Het zite er wel heel gezellig uit zeg! Nu lekker bijomen hoor! groeten,Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een activiteit zeg, je moet het niet overdrijven...;)
    Groet van De Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia