11.07.2016

Inspirerende KreaDoe 2017!

Eergisteren was het dan zo ver. Na 2 jaar noodgedwongen verstek te laten gaan ging ik dit keer met een collega naar de KreaDoe.
We besloten met de trein te gaan en dat was een goede zet. Geen vertragingen, direct aansluiting op de volgende trein (ook wel eens lekker) zodat we iets na tienen in de Jaarbeurs stonden.

Mijn eerste aankoop was een 'schaar' die werkelijk alles moeiteloos knipt. De schaar vergt geen onderhoud en er zit 1 jaar garantie op.

Ik kocht voor het eerst geen bolletjes wol (!)maar vulde wel rijkelijk mijn verzameling vilten lapjes aan (25 stuks, om precies te zijn).
En o wat was het moeilijk kiezen tussen alle mooie creaties van vilt. Uiteindelijk koos ik voor een zelfmaakpakket van atelier Tintangel:Omdat ik gek ben op engeltjes kocht ik daar ook nog 5 zelfmaakpakketjes van. In een later blogbericht daarover meer.

Vorige week had ik mezelf alfabet stempels (voor het bewerken van leer) met toebehoren cadeau gedaan:

Op de KreaDoe kocht ik o.a. leren bandjes, magneetsluitingen en  een bedeltje in de vorm van een zeepaardje.Ook kon ik het niet laten om een zak vol viltbolletjes aan te schaffen, kijk maar:

Met de viltbolletjes, in combinatie met het bestempelen van leer komt binnenkort een leuke give-away, hou m'n blog dus in de gaten!

Met zere voeten maar een voldaan gevoel gingen we aan het einde van de dag weer huiswaarts, met de afspraak volgend jaar weer te gaan!

7 opmerkingen:

 1. Dat was dus een zeer geslaagde dag zo te lezen :-) Uit al die aankopen komen vast weer mooie creaties voort, diewe hopelijk hier mogen bewonderen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed geslaagd zo te lezen en te zien.
  Succes met maken van alle leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een echte verwendag voor jezelf. Dat doe je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt vast een heerlijke dag op de KreaDoe gehad. En nu hoef je je niet te vervelen (deed je toch al niet, hihi). Je hebt fijne spullen gekocht om de winteravonden mee door te komen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent ook leuk geslaagd. Dapper dat je geen wol gekocht hebt. Ik zou het niet kunnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eindelijk tijd gevonden om te kijken of jij ook een blog had. Je altijd lieve en leuke reacties op mijn blog waardeer ik zeer. Als ik nog meer tijd heb, ga ik even wat meer lezen hier. Fijne zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia