4.22.2013

Gekreukte volkswagenbusjes, muizen en een strenge zuster!


Wat gaan de dagen toch afschuwelijk snel voorbij!
In m'n hoofd wil ik heel wat in een week maar aan het einde van die 7 dagen  moet ik toch constateren
dat er het 1 en ander is blijven "liggen". Zo ook afgelopen week.

Maandagavond kregen we een telefoontje dat het prieel - dat we op maat hebben laten maken- de dag er op geplaatst zou worden. Ik wist dat dit er tussendoor zou komen maar niet precies wanneer.
Oke, planning omgooien en op de dinsdag kwam het zware geschut er aan. Twee mannen zijn er de rest van de week mee bezig geweest. Niet alleen het prieel moest geplaatst worden, ook de grond (klei!!) moest afgegraven worden, nieuwe electriciteitskabels moesten aangelegd worden etc, etc.
Aangezien de mannen van aanpakken weten staat het prieel inmiddels als een huis!
Tussendoor de nodige koffie, koeken,worstenbroodjes, ijsjes en fris aangedragen.
In de loop van de middag wordt de achtertuin opnieuw bestraat, komt er een laag grind rondom het prieel en zullen de inbouwspotjes in de overstek geplaatst worden. Ben zelf dan aan het werk dus ben benieuwd als ik tegen 23:30 uur het resultaat kan bewonderen.
Als alles af is zal ik enkele foto's plaatsen.

Tussen de bedrijven door een kussen  voor de jongste zoon gemaakt. De stof heb ik op de markt gekocht. Aangezien ik het kussen vandaag - voor mijn werk- nog op mijn blog wilde zetten, is het niet gestreken en dat is te zien. De volkswagenbusjes zien er dan ook ietwat verkreukeld uit. Maar goed, het gaat om het idee...
Nog enkele kaarten gemaakt om mijn voorraadje aan te vullen....


Ik vond in februari j.l  leuke "zuster" stof op de hobbybeurs in Arnhem. Aangezien ik zelf verpleegkundige ben kon ik dit stofje niet laten liggen. Heb er enkele kaarten van gemaakt.


Hoop alleen niet dat ik ooit zo'n strenge tante aan m'n bed krijg.

Dan liever deze.....
Of deze 2 dames... .Ben ook bezig met een projectje waar ik nog weinig over kan vertellen.....eigenlijk niets......nou ja, vooruit, een hele kleine sneak previeuw dan......Ik zie dat ik weer nieuwe volgers heb, van harte welkom!!
Laat gerust een berichtje achter, vind ik erg leuk!!

In de tuin (nou ja, wat er van over is gebleven na de veldslag) ontluiken de eerste tulpen. Heb er een paar geplukt en in een vaasje gezet. Bij de lunch afgelopen weekend stonden ze fier tussen het brood en ander etenswaren. Heerlijk, lente in huis!!!


5 opmerkingen:

 1. Dat stofje met die Volkswagenbusjes vind ik enig ! Nostalgie eigenlijk. Schattige kaartjes heb je gemaakt ! En ik ben echt benieuwd naar het projectje dat je in petto hebt …

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ben ik wel heel benieuwd naar dat prieel zeg! maar je kaarten zijn erg mooi geworden! Min week is ook altijd te kort! Zoveel te doen...en willen natuurlijk...grr! Er moesten maar 48 uur in een dag of niet dan! Groetjes en hou het rustig! (haha!) Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een actie! Bn benieuwd naar het prieel!
  Groet van De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat beloofd wat jou tuin met toebehoren,ben zeer benieuwd naar je foto's en die stof is gaaf ja,ik heb hem ook al eens ooit gezien....dat Dolfje heeft hier ook eens gewoont toen mijn zoon van 16 nog jonger was.....geloof dat hij daarna via Marktplaats of op een kofferbakverkoop een nieuw kameraadje heeft gevonden...nostalgie voor mij hier op jou foto,ha,ha....


  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gekreukt of niet, het is een heel tof kussen zo met die volkswagenbusjes! Ik ben nu wel razend nieuwsgierig naar dat prieel in de tuin!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia