10.14.2013

Mijn eigen winkeltje is een feit!!!!

Enkele weken geleden kreeg ik een mail van het DaWanda team. Ze waren op zoek naar creaties die een aanvulling zijn voor hun concept. Vooral de gehaakte uiltjes spraken erg aan. De vraag was dus of ik een eigen winkeltje wilde openen bij hun. Allerlei links doemden in de mail op zodat ik direct kon starten.
Nadat ik van de eerste euforie was bekomen (een winkeltje is stiekem een droom van me) en manlief het niet echt zag zitten besloot ik er eerst goed over  na te denken.
Er ging 1 dag voorbij, nog 1 en voordat ik er erg in had was er al een week voorbij , en nog 1.

Ik besloot het avontuur niet aan te gaan. Ik herinnerde me maar al te goed hoe het opzetten van mijn eigen blog was gegaan!!
De computer en ik kunnen elkaar inmiddels dulden maar echt goede vriendjes zullen we waarschijnlijk nooit worden.

Afgelopen weekend kreeg ik echter weer een leuke mail (natuurlijk gewoon merchandising maar eerlijk is eerlijk, het streelde mijn ego toch wel een beetje!)van het DaWanda team. Diep van binnen had de voorgaande mail toch meer met me gedaan dan ik wilde toegeven. Toen ze dus wederom vroegen om een eigen winkeltje te beginnen trok ik de stoute schoenen aan en ging gisteravond aan de slag.
Voordat ik er erg in had was het al bij enen in de nacht dus BEDTIJD!!
Vanmorgen in pyjama weer achter de pc gekropen en verder gezwoegd totdat daar 'ineens' mijn winkel
was!!!
Nou ja, na zo'n goeie 4 uur dan hé, maar dat was al stukken sneller dan het opstarten van mijn blog dus ik was een tevreden mens.
De producten kreeg ik er snel in totdat er foto's ge upload moesten worden. De bestanden bleken te groot dus er zat niets anders op dan nieuwe te maken. Dus hup, al het spul tevoorschijn getoverd en in pyjama (je beheerd een winkeltje of niet!) nieuwe foto's gemaakt.
Nog zo'n goede 2 uur later had ik enkele handgemaakte items in mijn etalage staan.
De link naar mijn winkeltje (o, wat klinkt dit STOER!) was snel geplaatst op mijn blog en eindelijk, om 14 uur, kon ik toegeven aan het hongerige gevoel in mijn buik. Met 2 boterhammetjes, belegd met rosbief, drukte ik op de link. Een geluksgevoel overviel me.......totdat de brute werkelijkheid me weer met beide benen op de grond zette. Alle woorden zag ik 'verhaspeld' op mijn scherm staan.
Wat ik ook probeerde, ik kreeg het niet opgelost.
Enigszins gelaten stuurde ik een mail naar het DaWanda team dat ik een ienieminie probleempje heb.......

Lieve lezers, niet alles is verloren gegaan. Als je op mijn blog op het linkje drukt (links op de pagina) dan kom je direct in mijn winkeltje. Scrol dan helemaal  naar beneden en verander de Duitse vlag in de Neder landse (rechts van de pagina). Dan is alles weer oke!
Uiteraard komen er nog meer items in mijn winkeltje maar dat gaat bij mij niet zonder slag of stoot, zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen.
Als pleister op de wonde zou ik het meer dan leuk vinden als jullie de moeite nemen om een berichtje achter te laten (klik op 'mijn profiel' en dan kun je onderaan je reactie kwijt).

De liefde tussen de computer en mij is even tot onder het nulpunt  gezakt,.dus................. terug naar de realiteit: De klok geeft 14:50 uur aan!! Ik verdien een schop onder m'n achterwerk om te gaan douchen, aan te kleden en op te ruimen. Als de kinders om 15:30 uur thuis komen moet ik natuurlijk wel het goede voorbeeld kunnen geven en hen laten denken dat ik vandaag druk in de weer ben geweest.
Ja, ja....................................................................................................................
28 opmerkingen:

 1. Dikke proficiat met je winkeltje !! (en ja, ik ken het gevoel, uren, dagen heb ik aan mijn eigen winkeltje besteed vooraleer ik het ok vond om het publiek te maken)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd. Het resultaat mag er zijn!
  Je hebt je avontuur leuk beschreven, je nam mij echt even mee op reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd hoor! Ziet er goed uit! Kan me voorstellen dat het een heel gedoe is, maar het resultaat mag er zijn!
  Succes verder!

  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Mooi om te zien dat dromen uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd, leuk dat je droom is uitgekomen :)
  ik zie je zo al zitten in je pyjama en daar rond alles wat je hebt gemaakt hihi
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat, lijkt mij ook super leuk. Succes met de verkoop. Voordat je het weet gaat het steeds makkelijker met de computer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!! Wat super leuk voor je..
  Ik ga straks even een kijkje nemen op je webshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd meis! Spannend en onwijs leuk!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat super leukl! Ik wist eht wel dat je het zou doen :)
  Ik heb meteen een kijkje genomen en hoop dat je veel gaat verkopen in je winkeltje!!!

  Groetjes renske

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind het super dat je bent uitverkoren, het is toch een eer dat ze je daar voor gevraagd hebben
  vriendjes met de pc word je vanzelf wel weer
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dikke proficiat met je webwinkeltje.Ik ben er meteen eens gaan piepen en ik had direct de Nederlandse vlag, dus alles was goed leesbaar !!! Veel succes ermee.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waha wat een grappig verhaaltje vandaag en wat leuk voor je joh; van harte ermee en hopen dat t goed gaat lopen natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, fantastisch! Proficiat, ik ga direct een kijkje nemen! En er kruipt altijd meer tijd in dan je denkt. Laat je, ben nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Patricia,
  wat ziet dat er goed uit zeg! Ik ben ook op DaWanda gestart maar er de brui aan gegeven. Ik vond mijn webwinkel vullen al een drama en zat niet een tweede keer te wachten!!
  Dus ik vind je een held! het valt dus wel mee met jou computer analfabetisme!!
  succes met je winkeltje en ik hoop dat je wat gaat verkopen!!
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk, jouw eigen DaWanda-winkel. Er staan leuke spullen in. Ik wens je veel succes toe en natuurlijk veel verkoop. Ik ben verder niet goed bekend met DaWanda, dus weet niet precies waar je een reactie kunt neerzetten.
  Elk nieuw begin is lastig en oefening baart kunst.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd meid en wat leuk gedaan en ehhh ik heb al gereageerd natuurlijk!

  grtzzz
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het gezien, is een leuk begin van deze nieuwe dag (nu precies 6 uur in de ochtend, ga dadelijk naar m'n werk), bedankt!!

   Verwijderen
 17. Gefeliciteerd ! Stoer van jou zeg , een eigen sjoppie .. Zou voor mij niks zijn xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je eigen shop! Wat gaaf zeg. Heel veel succes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes met je winkeltje! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk hoor gefeliciteerd,al het begin is moeilijk,ook ik heb daar last van! en dat kost heel veel tijd waar je vreselijk van baalt!
  Maar het is gelukt en volgende keer weer beter toch!
  Sukses met alles!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Spannend maar ook ontzettend leuk joh.. van harte

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super goed van je heb even gekeken ,reageer hier want daar moet ik eerst weer registeren ,veel sukses met de verkoop ,gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ach meid, gefeliciteerd hoor! Je bent niet de enige die geen beste vrienden is met zijn computer. Bij mij gaat het ook nooit zoals ik zou willen. Maar met een heleboel geduld kom je er wel. Dat blijkt maar weer uit jouw geweldige winkeltje. En niks geen rare dingen hoor, gewoon alles in het Nederlands zonder eerst naar de vlag te hoeven gaan. Heel veel succes en ik hoop dat je veel gaat verkopen.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat ontzettend leuk, is ook mijn droom; ooit een eigen winkeltje. Za wel bij een droom blijven trouwens ;-)
  Ik vind je winkeltje er goed uit zien. Mooie foto's ook. Als je foto's wilt verkleinen o.i.d. mag je me altijd even mailen hoor, ik doe dat veel en heb het zo voor elkaar, daar waar het jou misschien juist te veel tijd kost.
  Ik heb ook nog wel wat tips voor je over de foto's die je nu in je winkeltje hebt staan maar weet niet of je daar op zit te wachten.

  Je hebt mooie spulletjes in je winkel, heel veel succes met de verkoop en dat de eerste bestellingen maar snel mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Van harte gefeliciteerd met je winkeltje! Lekker stoer inderdaad :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia