1.15.2014

Verplichte blogpauze voorbij!

Hadden jullie me al een ietsiepietsie gemist in blogland? Zo niet: "Schaam jullie!!" Zo wel: "Dank jullie, geeft mijn ego een positieve boost, ha, ha".
Nee, zonder dollen, ik heb het lezen en reageren op jullie blogjes wel gemist. Hoe dit kwam? Nou simpel: Ik was ruim een week 'laptop-loos'.  Dit had alles te maken met deze knappe jongen:Voor de no-gamers onder ons: de knappe jongen op de foto is de nieuwste game-pc, alhoewel onze zoon er natuurlijk ook mag zijn, ha, ha!
Bij hoge uitzondering mocht ik bovenstaande foto nemen omdat zoonlief middenin een game zat waardoor hij niet een paar tellen naar achteren kon leunen (herkenbaar?).
Een game-pc heeft veel te verduren dus een goede koeling is noodzakelijk. Deze flinke - uit de kluiten gewassen- boy staat dan ook onder het bureau:

De heren hier in huis zijn er helemaal idolaat van.

Wat heeft dit alles nu te maken met mijn lap-top "loosheid", zullen jullie je misschien afvragen.
Wel, da's een goede vraag.
Het zit zo: Onze laptops (3 stuks) waren weer toe aan de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt. Dat viel voor het mannenvolk hier in huis niet mee, kan ik jullie verzekeren!
Gelukkig waren daar nog de I-pod, mobiele telefoon met internetverbinding en vrienden binnen handbereik om het gemis enigszins op te vangen.
Normaal gesproken zijn we de laptops 1, hooguit 2 dagen kwijt maar dit keer pakte het anders uit.
Alle software van oudste zoon moest nl.overgezet worden naar de game-pc, waarna deze bij ons thuis geïnstalleerd kon worden.
Naast de algemene onderhoudsbeurt werd op onze laptop de nieuwste versie van windows gezet en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Om een lang verhaal kort te maken:
Sinds gisteravond ben ik weer "back in blogland". Dat had overigens nog wel wat voeten in aarde want de nieuwste versie van windows werkt op veel fronten net even anders en voor een digibeet is dat een hele nieuwe ontdekkingsreis, kan ik jullie melden. Voordat ik mijn blog überhaupt tevoorschijn had getoverd was ik al ruim 45 min. verder en dan heb ik het maar niet over de foto's die ik zonet heb ingevoerd na tig keer proberen(gezichten graag in de plooi houden!!).
Verder bleken we 101 mails binnen te hebben gekregen en............
nou ja, ik wil eigenlijk alleen maar even zeggen: IK BEN ER WEER!!!

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een gedoe, welkom terug in Blogland! Om heel eerlijk te zijn had ik je nog niet gemist, maar ik heb zelf ook niet zoveel geblogd afgelopen weken. En je bent er alweer gelukkig! :-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, wat herkenbaar!!! Fijn dat je er weer bent...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welkom back, had je inderdaad wel gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat je weer terug bent. Voelt toch vreemd om jouw vertrouwde gezicht even niet langs te zien komen. Zonder pc's had je wel meer tijd voor creatieve andere dingen en voor elkaar.
  Zo merk je dat we eigenlijk niet meer zonder al die apparaten kunnen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia