5.11.2013

Op de goede weg,of toch niet helemaal?????

Haak momenteel elke dag trouw 1 of meerdere kleine bloemetjes via de uitleg die bij de bloemenslinger staat (Uit:Magazine Mollie Makes, 03/2013).

Van Rita  ook nog een ander patroontje van een bloemetje gekregen.
Rita heeft zelf geen blog maar ze haakt prachtige dingen die ze me dan toe mailt. Hier een kleine impressie:


Afbeelding 001.jpg
Minnie muis
2012 216.jpg
Vrolijke kleuren

13 11 2011 014.jpg
Gehaakte poef
2012 241.jpg
Birdie
3013-3-10 011.JPG
Gehaakt hart
1 sept. 2011 001.jpg
Gehaakte buideltas
Ben in stilte verliefd op Minnie de muis, wat een dotje he!!!

Tussen de bedrijven door laat ik mijn "vilt gekte" de vrije loop. Ben met Familie Ketel bezig. Familie Ketel bestaat uit vader, moeder en 2 kind muizen. Ze gaan naar het strand dus daar horen de nodige spulletjes bij. Meer hierover in mijn volgende blog.
Nee, ik kan het toch niet laten, alvast een heeeele kleine sneak pre-vieuw:
Het patroon van de familie muis is te bestellen bij Tintangel (www.tintangel.com). Op hun website staan nog veel meer inspirerende foto's en collecties. Een kijkje nemen is zeer de moeite waard!!

Maar goed, ik dwaal af. Ik had het dus over bloemetjes haken.
Heb ook enkele bloemtjes gehaakt via de link die Rita me mailde. Dit is het resultaat:
Echter, op de blogs van anderen zie ik vaak dat het bloemetje mooi 'gesloten' is en bij mij zie je toch telkens openingetjes. Wat gaat hier fout???????
Hoop dat jullie me kunnen helpen!!


8 opmerkingen:

 1. Gelijk gekeken op tintangel en wat een leuke dingen!! Vind de strandmuizen die jij hebt erg leuk om tijdens de zomer neer te zetten en zo elke keer aan het seizoen aan te passen. Ik heb nog nooit zoiets gemaakt. Is het te doen en is de beschrijving duidelijk genoeg voor een leek zoals ik?
  En je bloemetjes zijn heel erg leuk. Dat haken krijg ik ook maar niet onder de knie... (maar ik heb het dan ook wel een beetje opgegeven :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beschrijving is heel duidelijk. Patronen copieer k altijd zodat ik het 'basispakket' (beschrijving + patroon) bij elkaar hou. Je moet wel van gepriegel houden. Het is zeker de moeite waard om het eens te proberen!

   Verwijderen
  2. Ik heb gister het pakket met moederdagkorting besteld :). Zag wat voorbeeldjes van patronen op de site en dat zag er goed uit en ik houd wel van een priegelwerkje :) Heb ook de strandgangers besteld en als ik het leuk vind zal er wel meer volgen, zag zo veel leuks. Ben heel benieuwd naar jouw volgende blog en of ik mijn muisjes net zo mooi krijg. Als ik ergens niet uitkom weet ik je te vinden :) Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Hoi Patricia, wat ben je lekker bezig! Leuk om te zien hoor. Als je anar het voorbeeld kijkt, zie je ook dat het patroontje öpen" is. Met andere patroontjes krijg je ook andere bloemetjes :)

  De bieb heeft ook een super leuk boek met allemaal bloemen patronen.

  Groetjs Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Patricia, ik kan de 5 bovenste foto's niet zien. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gek! Zou niet weten waar dit aan kan liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Patricia
  Ik kan de bovenste foto's ook niet zien.

  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia