7.12.2013

Vader en zoon girafZe lagen al even als losse onderdelen in mijn haak-bak maar vanmorgen ging ik er eens goed voor zitten.
Ik begon een kleine zoektocht op m'n laptop want: tig- gegevens over haken maar hoe zet je zulke beestjes nu in elkaar??? Neem nu de achterkant van het giraffenhoofd. Daar gaapte een gat, hoe deze netjes af te werken?? Na veel googelen niets gevonden dus ging ik zelf aan de gang en gebruikte m'n boerenverstand met onderstaande foto's als resultaat:
Nu moeder en dochter giraffe nog in elkaar zetten.........maar ienie mini-muis wil ook graag een lijfje aan haar hoofd en oohhhh, bij het googelen vanmorgen gelijk even op wat blogs gekeken (fout, fout, nooit doen als je met iets bezig bent)waar ik stuitte op een schattige gehaakte teckel MET gratis patroon die gewoon schreeuwt om gemaakt te worden en wel nu!!!
Op  m'n werktafel kijkt een half afgewerkt uiltje me inmiddels misprijzend aan en de klaar gelegde lapjes (afscheidscadeau voor de juffen van onze jongste) schuiven steeds meer mijn richting op. De boodschappentas staat nog leeg bij de achterdeur en vanavond werk ik van 19 t/m 23 uur dus een beetje rustig aan doen is ook niet verkeerd.....
Whaaaahhhhh, wat te doen????????????????????????

Jullie zien, grenzen aangeven/bewaken is niet iets waar ik in uit blink.......
   FIJN WEEKEND!

5 opmerkingen:

 1. Wel herkenbaar je verhaal haha
  Superleuke girafjes en ook mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het...your not the only one....mixed up emotions....la,la,la...ken je dat nummer niet?,ha,ha....alles komt uiteindelijk goed of ooit eens klaar moet je maar denken!Werk ze voor vanavond!ik moet zondag nog van 8:45 tot 13:00 aan de balie in het sportcentrum,nou d'r zal wel geen hond komen fitnessen het is n.l ook kermis in die gemeente en dat word daar door vele nog echt gevierd met een borrel in de kroeg/vakantietijd/EN een zondagochtend....zucht...kon ik ook maar gewoon met een haakwerkje achter de balie doorbrengen om de tijd dan te doden,maar dat zal mijn baas niet goedkeuren ben ik bang,ha,ha en big brother is watching you ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurencombinatie en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alles met een keer :-) Die girafjes zijn in elk geval super leuk en in prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia