11.14.2013

Bezoek loopt geheel anders af dan verwacht.......

Vanmorgen om 8:15 vertrok ik op mijn scooter naar vriendin Renske. Na een half uurtje 'snorren' stond ik bij haar binnen en frummelde ik me uit de motorbroek van m'n man (lekker warm aan m'n benen!). Renskes moeder- een creatieve duizendpoot - was er ook.
Onder het genot van koffie met zelfgebakken cake tetterden we er lustig op los en ondertussen werd er ook nog wat gehaakt.
Renske had gordijnringen bij Ikea gekocht die we omhaakten. Dit is mijn eerste exemplaar:De draden moeten nog netjes weg gewerkt worden en het klokje moet nog met een draadje/lintje bevestigd worden.

Ik was al heel veel winkels af geweest voor gordijnringen met een binnen diameter van ongeveer 5 cm, maar nergens kunnen slagen. De ringen van Ikea lenen zich prima voor ons doel dus ik besloot aan het eind van de ochtend door te 'scooteren' naar de Ikea in Duiven. Zo gezegd, zo gedaan.

Bij Ikea aangekomen legde ik mijn scooter aan het slot, deed de koffer (achterop de scooter) open en......vond geen portemonnee maar m'n fototoestel!!!!! Huhhhhh????? Voor de zekerheid nog eens grabbelen in de tas maar niks, noppes, nada!

Daar sta je dan met je goede gedrag........
Toch maar naar binnen gegaan want ik moest nodig plassen (pppfft, wat kan dat soms opluchten hé!!) en wilde graag de kerstafdeling zien.
Na een half uurtje weer terug gereden naar huis. Ik deed de achterdeur open en zag het gewraakte object pontificaal op de keukentafel liggen.
Maar zeg nou zelf, ze lijken toch ook wel erg op elkaar of niet dan?!

Links de portemonnee en links het fototoestel in de hoes. 
Vinden jullie van niet????
Mmmmmm, dan ben ik bang dat de opticien toch gelijk had de laatste keer dat ik voor een oogmeting kwam.
De dame op bovenstaande foto zal dan ook sneller dan verwacht uitgerust zijn met een leesgedeelte (slik).

Er rest me niets anders dan af te wachten tot manlief vanavond thuiskomt, zodat ik alsnog met de auto naar Ikea kan om mijn gewenste ringen te kopen........................

14 opmerkingen:

 1. Hahaha, het zou mij ook zo kunnen overkomen :). Maar je gordijnring is wel heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi patricia

  Ik heb ook erg genoten van je bezoek vanmorgen!!! Ik moet stiekem wel erg lachen om je verhaal, maar wat moet jij vreselijk gebaald hebben!!!! Veel plezier dan vanavond bij de ikea :)

  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik blij dat ik niet de enige ben die zo iets kan voorhebben... Mooi bril trouwens. Op tijd gebruiken hé. Voorkomt misingen ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lachen hoor, maar ik zou inwendig knap chagrijnig zijn zeg. De hele rit voor niets!
  Ik heb ook nog een paar gordijnringen liggen, ik moet nodig aan de slag na dit zien van dit voorbeeld. Leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, hopelijk kun je de lol ervan inmiddels wel inzien... Ze lijken erg op elkaar ja! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje ritje voor niks naar duiven dus, dat is vervelend. Laten we maar zeggen dat het niet aan je ogen heeft gelegen maar dat je gewoon op de automatsiche piloot iets gepakt hebt en in dit geval was dat je fotocamera. Ben je uiteindelijk dan toch nog geslaagd??
  Gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha,ha...stoere motormuis dat je bent!Blits hoor!!!!P.S Ollie is nog niet gearriveerd.....het wil niet echt lukken blijkbaar met die post....een gewonnen ketting is ook na 2 weken onderweg geweest alweer een keer terug in Belgie bij de 'geefster'aangekomen en opnieuw gepost...af en toe ...grrrr rotbedrijf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja dat lijkt ook wel heel veel op elkaar. Kan me voorstellen dat je dan mis grijpt, of had je ze eigenlijk niet alles mee willen nemen?
  Hopelijk ban je vanavond nog geslaagd. De ring ziet er wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ai, ai, dat is jammer, maar ondertussen wel al de kerstsfeer in Ikea kunnen opsnuiven. Tja, misschien was je een beetje haastig of niet goed wakker dat je het fototoestel i.p.v. je portefeuille mee had, of heb je toch een bril nodig ;)

  Groetjes Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt helemaal gelijk. Ze lijken echt op elkaar. Even niet goed opletten en je pakt de verkeerde mee. Wel fijn dat je niet wat foto´s kon maken van de situatie :)
  Mooie hanger heb je gehaakt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha ha ha ha je kan met de paerle reclame meedoen.."...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. whaha nou die lijken zeker op elkaar! Maar waarom neem je geen ijzeren ringen van ''Dille en Kamille'' of grote oorbellen van de ''Action''? Als die winkels tenminste dichterbij zijn voor je dan Ikea ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh jee, mag ik stiekem een beetje lachen? ;-)
  Ze lijken wel heel erg op elkaar! Dat had iedereen kunnen overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo,

  Mooie ring. En over goedkoop shoppen gesproken:-) neen jammer dat je je centen niet bij had !

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia