5.03.2014

Gehaakte ketting


Ik had het boek " Sieraden haken" van Marcella Mercks al even in huis maar zoals zo vaak met verschillende dingen tegelijk bezig dus belandde het boekje in de kast.

Gisteren kreeg ik het ineens " op m'n heupen" en kwam het boekje uit de kast. Ik wist al precies wat ik wilde maken: de Payana snoeren!
Hoe ik ook m'n best deed, ik kreeg de bolletjes niet mooi rond. Het boekje ging dicht en bleef dicht. En de ketting? Die is er alsnog gekomen! Da's nu het leuke van een jaartje haken want met de ervaringen die ik heb opgedaan, durfde ik het aan om zelf iets te fabriceren.
De doos met houten kralen kwam op tafel en zelf bedacht ik een patroon voor de gehaakte balletjes met als resultaat deze 2 "creatieve uil kettingen":

Eerlijk is eerlijk: het was wel een gepriegel maar toch smaakt het naar meer!!
Bovenstaande kettingen zijn terug te vinden in mijn webwinkel, binnenkort zullen hier meer kleuren
aan toegevoegd worden.
Snel aan de haak dus maar........

8 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Staat ook superleuk bij dat jurkje/bloesje, maar je gaat ze dus verkopen? Of Mask je er gewoon nog een aantal extra en hou je deze lekker zelf? :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ze inderdaad verkopen (deze 2 staan inmiddels al in mijn webwinkel) en ik ga er wat voor mezelf maken want ik vind ze zelf ook erg leuk!

   Verwijderen
 2. Ze zijn erg mooi Patricia , super ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je weer goed gedaan. Mooi hoor !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Patricia, ik heb je stukje met veel plezier gelezen en heb een gedeelte ook geplaatst op de fb site van Sieraden Haken hoop dat je het leuk vindt. Groetjes, Marcella Mercks https://www.facebook.com/SieradenHaken

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia