4.25.2016

Give-away tijd!


Een aantal weken geleden kreeg ik het verzoek om voor een high-tea vilten theekopjes te maken.
Zo gezegd, zo gedaan.
Diezelfde week kreeg ik nogmaals het verzoek voor vilten theekopjes, ditmaal voor een aantal juffen.


Wil jij ook wel zo'n theekopje 'scoren' ? Dat komt goed uit want je kunt er 4 winnen!
Dit is wat je moet doen:
* Je bent/wordt volger van mijn blog.
* Laat in een reactie weten waarom je mee wilt doen aan deze give-away.
* Geef aan in welke kleuren je je vilten theekopjes wilt hebben.

Gedeelte van mijn verzameling vilt.
                             5 mei maak ik de winnaar bekend.


 

9 opmerkingen:

 1. Hoi Patricia, wat een leuke give-away.
  Ik volg je alweer een tijdje en ik doe graag mee. Waarom, omdat ik het leuk vind om met give-aways mee te doen :-) De theekopjes zijn super leuk, leuk om zelf te houden en om weg te geven.
  Ik ga voor de kleur paars, mmmm van elke kleur 1 is ook leuk :-) Veel succes met je blog en bedankt voor alle inspiratie, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie! Elk in een andere kleur is het vrolijkst denk ik. En ik zou ze als cadeautje inpakken voor ons kerstcadeautjesspel. Leuk om weg te geven, maar even leuk om zelf te krijgen. Zo blijft het spannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie! Vind ze super leuk gemaakt en kunnen gebruikt worden voor heel wat doeleinden. Maar daar ik al dikwijls verwend geweest ben sla ik deze beurt eens over.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn erg leuk! Ik zou graag blauwe theekopjes willen winnen al hou ik meer van roze. 12 mei is het Wereld ME dag en de kleur voor ME is blauw. Leuk om toe te sturen aan wat lotgenootjes om op afstand een vitueel kopje thee te drinken op deze dag.

  Groetjes
  Windy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn erg leuk! Ik zou graag blauwe theekopjes willen winnen al hou ik meer van roze. 12 mei is het Wereld ME dag en de kleur voor ME is blauw. Leuk om toe te sturen aan wat lotgenootjes om op afstand een vitueel kopje thee te drinken op deze dag.

  Groetjes
  Windy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze blogpost zag ik net op tijd... Vandaag op zoek gegaan naar een origineel bedankje voor de communie van de jongste dochterr, en toen las ik dit. Onmiddellijk beginnen testen, en van't weekend gaan we er bandwerk van maken (ik ga het in knutselrubber maken, daar heb ik mee kleurtjes van dan van vilt). Nog vullen met een theezakje en een chocolaatje, en klaar !!
  Natuurlijk doe ik ook nog graag mee aan de give away, zodat ik zelf ook een exemplaartje heb om een zakje thee mee naar mijn werk te nemen ;-) De paarse vind ik de leukste...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke kopjes! Ik zou er mijn collegaatjes wel een plezier mee kunnen doen. Samen drinken we graag een kopje thee op het werk, maar in de vakanties zien we elkaar enkele weken niet, dus zo zouden we dan wel eens aan elkaar kunnen denken!

  Ik hou wel van de kleuren geel en mint.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je leuke reacties op ons blog. Door je berichtje kwam ik op jouw blog terecht. Wat een gezellig blog heb je en wat een leuke dingen maak je 👍
  Texel is natuurlijk prachtig, maar de Achterhoek is ook mooi ☺
  Groetjes
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor je leuke reacties op ons blog. Door je berichtje kwam ik op jouw blog terecht. Wat een gezellig blog heb je en wat een leuke dingen maak je 👍
  Texel is natuurlijk prachtig, maar de Achterhoek is ook mooi ☺
  Groetjes
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia