5.02.2017

Nasleep en pasen

Mijn operatie aan mijn stuitje - afgelopen februari - heeft er behoorlijk ingehakt.
Niet de operatie op zich maar de enorme pijn er na, veroorzaakt door het verkeerde verbandmateriaal dat 2x daags (na uitspoelen) in de wond werd aangebracht. Ik heb weken alleen kunnen liggen waardoor ik weer andere klachten kreeg.
Gelukkig kan ik nu weer redelijk zitten, ben ik weer grotendeels aan het werk en kan ik weer haken!

Door bovenstaande heeft het bloggen op een laag pitje (zeg maar gerust waakvlammetje!) gestaan maar vanaf nu dus hopelijk weer vaker een levensteken van mijn kant.

Na de winter verheug ik me altijd op de Paasdagen. Dat is voor mij een ijkpunt om met accessoires te stoeien. Zo zag Pasen er 2 weken geleden bij me uit:


Afgelopen weekend heerlijk wezen shoppen bij Intratuin, Woondock, Kwantum, Woonexpress en de Ikea. Eenmaal thuis de Paasspullen opgeruimd en mijn nieuwe aanwinsten uitgestald. Meer hierover in mijn volgende blog!

5 opmerkingen:

 1. Wat vervelend dat het allemaal zo tegen zat :-( Je bent er zo onnodig lang mee bezig geweest. Hopelijk voel je je snel weer de oude.
  Gezellig bij jou thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig gaat het weer beter met je, ben blij voor je :)
  Dat zag er heel gezellig uit met Pasen en wat een leuke konijntjes van vilt, heb je die zelf gemaakt of zelf gekocht ;)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De konijntjes heb ik zelf gemaakt, heerlijk prutswerkje!

   Verwijderen
 3. Goed om t lezen dat je stapje voor stapje weer opknapt. Het lijkt me echt niets voor jou om alleen maar te kunnen liggen.
  Zo aan jouw gezellige Paashuis te zien heb je ook weer zin om de creatieve uil te zijn. Ziet er echt gezellig uit. Jouw zelfgemaakte konijntjes zien er gaaf uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat sneu! Zo jammer van het verkeerde verband, anders had je misschien al veel eerder op de been geweest.
  Wat een gezellige paasdecoraties heb je in je huis! Ik kan aan de foto's al zien dat je er echt van geniet om daar mee te stoeien. En nu dus al weer een andere look; ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van reacties, ik lees ze graag.
Liefs, Patricia